Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa artikkeli
| Ajankohtaista

Tulossa yrittäjyys- ja ympäristötyöpajat

Sepra työstää parhaillaan kauden 2023-27 strategiaa, jossa määritellään, millaisiin kehittämistoimiin tulevalla kaudella keskitymme ja millaisia hankkeita kaudella rahoitetaan. 

Olemme jo järjestäneet työpajat alueen kunnissa, ja nyt jäljellä on kaksi teemakohtaista pajaa: 

YRITTÄJYYS 30.3. kello 17-18 Teams
Millaiset puitteet yrittäjille on tarjolla eteläisessä Kymenlaaksossa? Mitä kaivataan, jotta pienen yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan taival helpottuisi? Mitä apua hankeraha voisi tuoda? Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (ohjelma ja linkki täällä)

YMPÄRISTÖ 31.3. kello 17-18.30 Teams
Mitkä ovat lähiluontomme erityispiirteet ja miten ne pitäisi huomioida alueen kehittämistyössä? Mitkä asiat uhkaavat ympäristöämme? Miten voimme osaltamme estää ja sopeutua ilmastonmuutokseen? Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  (ohjelma ja linkki täällä)

Jos jompi kumpi (tai molemmat 😊) aiheet kiinnostavat sinua, tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan näkemyksiäsi. Arvostamme mielipiteitäsi, olit sitten alan asiantuntija tai muuten vaan aiheesta kiinnostunut. Leader-toiminnassa ja paikallisessa kehittämisessä pääosassa ovat alueen asukkaat, joten näkemyksenne ja ideanne ovat meille äärimmäisen tärkeitä!