Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa artikkeli
| Ajankohtaista

Kotkan alueen Leader-työpaja 23.3.

Sepra jakoi juuri päättyneellä kaudella noin 3,4 miljoonaa euroa Etelä-Kymenlaakson yritysten ja yhdistysten toteuttamiin hankkeisiin. Nyt suunnittelemme yhdessä jatkoa. Millaisia tarpeita Kotkassa on näköpiirissä? Miten asukkaat - niin vakituiset kuin kausiasukkaat - voivat ja haluavat osallistua kaupungin kehittämiseen?

Ideoimme uutta, ensi vuonna käynnistyvää kautta keskiviikkona 23.3. kello 17-19 Teams-etäyhteydellä ja kaikki asukkaat, kesäasukkaat, alueen harrastustoimijat yms. ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan näkemyksiään. Tule rohkeasti mukaan, vaikka et ennestään tuntisi Sepraa, Leader-toimintaa ja -tukia!

Ideointilaisuuksien ja kyselyiden pohjalta laadimme Sepralle uuden strategian, ja tämä Sepra2030-strategia on se paperi, jonka pohjalta seuraavalla kaudella päätetään, mihin Leader-tukieurot käytetään. Nyt on siis tilaisuus vaikuttaa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin lähetämme sinulle osallistumislinkin.

Jatkamme Kotkan jälkeen vielä työpajoja, kuntakohtaisten tilaisuuksien jälkeen on tulossa teematilaisuuksia seuraavasti:
30.3. yrittäjyys ja
31.3. ympäristö, näissäkin aloitus on kello 17. Molemmat tilaisuudet toteutetaan Teamsin kautta.

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!