Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa artikkeli
| Ajankohtaista

Haminan työpajan uusi ajankohta 16.3.

Sepra jakoi juuri päättyneellä kaudella noin 3,4 miljoonaa euroa Etelä-Kymenlaakson asukkaiden yritysten ja yhdistysten toteuttamiin hankkeisiin. Nyt suunnittelemme yhdessä jatkoa.

Millaisia tarpeita haminalaisilla ja Haminassa on näköpiirissä? Miten vakituiset ja kausiasukkaat voivat ja haluavat itse osallistua kaupunkinsa kehittämiseen?

Ideoimme uutta, vuonna 2023 käynnistyvää kautta 16.3. Teams-etäyhteydellä ja kaikki asukkaat, kesäasukkaat, alueen harrastustoimijat yms. ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan omia näkemyksiään! Tule rohkeasti mukaan, vaikka et ennestään tuntisi Sepraa, Leader-toimintaa ja -tukia.

Ideointililaisuuksien ja kyselyiden pohjalta laadimme Sepralle uuden strategian, ja tämä Sepra2030-strategia on se paperi, jonka pohjalta seuraavalla kaudella päätetään, mihin Leader-tukieurot käytetään. Nyt on siis tilaisuus vaikuttaa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin lähetämme sinulle osallistumislinkin.

 

Jatkamme strategiatyötä myös muiden työpajojen merkeissä, kuntakohtaiset tilaisuudet on jo pidetty Miehikkälässä sekä Virolahdella, tulossa ovat:
Pyhtään kulttuuritalo 9.3. sekä
Kotka Viikari 23.3.

Aloitamme kaikki kello 17. Jos oman kuntasi tilaisuus livahti ohi, on tulossa myös teematilaisuuksia seuraavasti:
29.3. yhteisöt ja monipaikkainen asuminen,
30.3. yrittäjyys ja
31.1. ympäristö, näissäkin aloitus on kello 17. Näistä tiedotamme tarkemmin myöhemmin, ajankohdat voi kuitenkin jo merkata ylös.

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!