Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa artikkeli
| Ajankohtaista

Osallistu talkoisiin

Haastamme kaikki talkoilemaan nuorten hyväksi ja heidän kanssaan syyskuussa viikolla 38. Yhdessä tekeminen on paitsi kivaa, niin joukkovoimalla saadaan paljon aikaan pienemmässäkin ajassa. Jo tunti talkoita riittää, mutta saa tehdä vaikka sata!
 
Voitte osallistua järjestämällä omat talkoot, osallistumalla muiden talkoisiin ja/tai haastamalla lisää porukkaa miljoonajahtiin. Talkoiden aihe on melko vapaa: nuoret saavat tehdä mitä vaan talkoita ja entiset nuoret talkoita, jotka jotenkin hyödyttävät nuoria. Talkoiden ja talkoosuoritusten pitää tapahtua 14. ja 20.9. välisenä aikana, muuten päivä ja ajankohta on oma valintanne.

Osoite maailmansuurimmattalkoot.fi palvelee alustana, jossa ilmoitetaan talkoista ja ilmoittaudutaan niihin, haastetaan talkoilemaan ja kerätään talkootunteja. Käy tutustumassa ja innostu! Somessa voit levittää hyvää sanomaa hashtagilla #tuntitalkoita, jolla korostetaan sitä, että tuntikin on tarpeeksi – tule rohkeasti mukaan!

Kampanjassa jaettavien palkintojen lisäksi Sepra haluaa tukea alueensa talkoilijoita tarjoamalla talkookahvit (-mehut, -sopat, .makkarat tai mikä nyt hyvältä tuntuu). 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta porukkaa voi hakea 50 euron talkooavutusta täältä.  Hakijan ei tarvitse olla rekisteröitynyt yhdistys, riittää, että hyvän asian puolesta on koolla isompi porukka.

Maailman Suurimmissa Talkoissa myös kisataan

Kisaamme

  1. minkä Leader-ryhmän alueella on absoluuttisesti eniten talkootunteja
  2. missä talkoissa on eniten talkoolaisia
  3. kuka järjestää persoonallisimmat talkoot
  4. siitä kuka nappaa parhaimman kuvan Instagramiin.
Palkinnot ovat seuraavat:
  • Rap-aiheinen tapahtuma. Räppärit Jontti ja Shaka esiintyvät ja pitävät rap-työpajan.
  • Bussimatka (tai muutamakin) minne tahansa Suomessa: pelireissu, opintomatka, luokkaretki, kulttuurimatka… maksimissaan 3000 euron arvosta.
  • Mestarikokin loihtima lähiruokaillallinen, max 20 henkilölle.
  • Jopo.
 Leader-hankkeissa talkoot ovat mainio tapa kuitata omarahoitusosuutta, ja ilman toinen toistaan uskomattomampia talkooponnistuksia moni hieno juttu olisi jäänyt toteutumatta. Maailman Suurimmat Talkoot näyttää nyt nuorisolle, kuinka hyvällä tahdolla saadaan aikaan ihmeitä. 
USKALLATKO OTTAA HAASTEEN VASTAAN?