Inspiroidu ja opi uutta - webinaari

 

Matkailu- tai palvelualan yrittäjä tai yrittäjäksi aikova lämpimästi tervetuloa mukaan goSaimaan, MAKE ja SEIC2 -hankkeiden tilaisuuteen maanantaina 13.09.2021 klo 15 - 17.30.  Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä. Linkin saat ilmoittautumalla mukaan!

Tilaisuuden teemoina ovat kansainvälistyminen, yritysyhteistyö ja matkailun kehittäminen. Kuulemme kolmen yrittäjän (Suomi, Viro) innostavat kehitystarinat.

Tilaisuudessa on mukana Sanna Tarssanen, joka toimii LEOn (Lapin elämysteollisuuden osaamiskeskus) toimitusjohtajana ja siellä valmistellaan Lapin yhteistä markkinointi- ja viestintätalo House of Laplandia sekä markkinoidaan Lappia kuvauspaikkana elokuva-, tv- ja mainostuotannoille. Sannalla on 10 vuoden kokemus erilaisista matkailualan kehittämis-, koulutus- ja asiantuntijatehtävistä. 

Ohjelma:

klo 15.00- Avauspuheenvuorot
Katja Vehviläinen go Saimaa, Marjo Tolvanen Leader Sepra  

klo 15.10 – Kokemukset kansainvälisestä SEIC- yrittäjävaihdosta (Viro) ja yritysryhmähankkeista
Majatalo Torppa, Pauliina Lunna. 

klo 15.30 -  Kokemuksia osallistumisesta kansainvälisiin tuotekilpailuihin mm. Suomessa sekä opit yritysverkostoista. (Esitys on suomen kielellä). Hienoja makuja sekä majoitusta maatilalla.  Pärnumaa  www.piesta.ee/en/    
Piesta Kuusikaru farm, Kylli Eller.  

klo 15.50-16.00 - kahvitauko

klo 16.00 - Uutta yritystoimintaa maaseudulle Leader investoinnin toteutettavuusselvityksen avulla (tilamyymälä ja lähimatkailu)
Palkittu Maatilapanimo Takatalo & Tompuri Oy, Mikko Suur-Uski, Virolahti. 

klo 16.15 - 17.15 – Matkailun ja luonnon tuotteistaminen
Sanna Tarssanen, LEO 

klo 17. 15 - yhteenveto ja päätössanat

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.9.2021. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tiedustelut: 
Katja Vehviläinen p. 044 717 7991Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Heikki Heimala p. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä : Etelä-Karjalan Kärki-Leader, Leader Länsi-Saimaa, Leader Sepra, Seic 2 kansainvälistymishanke  ja Etelä-Karjalan matkailumarkkinointiyhtiö goSaimaa Oy  ELY-keskuksen rahoittaman MAKE hankkeen puitteessa.

 

 

 

 


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.