Tavataan turuilla ja toreilla helmikuussa

Sepra on avannut teemahankehaun. Nyt on siis hyvä hetki aktivoitua miettimään, mitä pikkutuella voisi saada aikaan. Teemahankkeiden kautta on uudenkin hakijan helppo kokeilla hankemaailman kiemuroita.

Koko ohjelmakausi alkaa olla loppusuoralla, mutta vielä on kautta jäljellä ja vielä ehtii totettaa hyviä hankkeita. Sepra sai viime vuoden lopulla jaettavakseen mukavan lisäkehyspotin, joten rahakirstun pohja ei vielä pilkota, nopeat toimijat ehtivät hyvin suunnitella ja toteuttaa ideansa.

Näistä asioista voit tulla keskustelemaan kanssamme helmikuussa, kun jalkaudumme alueelle. Meidät löydät seuraavista paikoista:

3.2. kello 14-18 Sepran siniseltä infoteltalta Sutelan Prisman aulasta Kotkassa
4.2. kello 13-15 pop up -hankeklinikalta Harry´s River Caféesta Virojoella - tarjoamme kävijöille iltapäiväkaffet ja pullat
5.2. kello 13-15 yhdistyskahveilta Kumppanuustalo Hilmasta Haminasta
10.2. kello14-16 pop up -hankeklinikalta Kyläkahvila Onnista Pyhtään kirkonkylällä - myös täällä on tiedossa kahvit kävijöille
15.2. kello 10-14 Kestävästi Kaakossa tapahtumasta Idänpellon Kirpputorilta Miehikkälässä.

Kestävästi Kaakossa -tapahtumassa on tarjolla paljon ekohenkistä asiaa mm. Marttojen johdolla. Kirsikkana kakussa huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Sepran Green Belt -hankkeella on tapahtuman yhteydessä tarjolla avoin työpaja, jossa hyödynntetään luonnontuotteita. 

Tapaamisiin!


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.