NÄIN NAAPURISSA

Miten huomioida suomalaisen ja venäläisen matkailijan erilaiset toiveet

Green Belt -hankkeen ensimmäinen seminaari-iltapäivä järjestetään tiistaina 19.11. klo 13-16 Virolahden bunkkerimuseolla (Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja).

Olemme rajanaapureita, mutta miten ottaa huomioon naapurusten väliset erot, kun haluat käynnistää yhteistyötä yli rajan tai markkinoit tuotettasi naapurimaan asukkaille? Iltapäivän aikana käydään läpi maiden historiataustaa sekä erilaisia toimintakulttuureja ja mietitään, miten oma yritys tai yhteisö voi huomioida erot – samalla löytynee asioita, joista voimme oppia toisiltamme.

Keskustelua alustaa Venäjän-asiantuntija, toimittaja Arvo Tuominen, lisäksi kuullaan yrittäjien kokemuksia ja lopuksi on varattu tilaisuus keskusteluun. Tarjoamme iltapäiväkahvit, omakustanteinen lounas on katettu klo 12 alkaen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja to 14.11. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 277 4514.

 

Green Belt Connecting People -hanke saa rahoituksen Kaakkois-Suomi - Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmasta, jota rahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän Federaatio ja Suomen Tasavalta.

 

 


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.