Tulossa tukea pikkuhankkeille

Leader Sepra suunnittelee uusien teemahankehakujen avaamista tulevana syksynä. Teemahanke on hanke, jonka kautta tukea voi hakea normaalia Leader-hanketta pienempään toimenpiteeseen ja myös hiukan tavallista hanketta pienemmällä vaivannäöllä. Pienellä hankkeella tarkoitamme tässä maksimissaan muutamia tuhansia euroja maksavaa projektia.

Nyt keräämme idoita hankesuunnitelmia varten. Jos yhdistykselläsi on mielessä jokin asia, jonka haluaisitte toteuttaa, mutta rahat siihen puuttuvat, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta ja kertoa ideastasi. Voit myös jättää pelkät yhteystietosi, niin informoimme sinua, kun haku on auki.

Uusia hankkeita on tarkoitus toteuttaa kaksi; yksi investointi- ja yksi kehittämishanke. Investointihankkeet voisivat liittyä tavalla tai toisella joko luontoon tai matkailuun. Esimerkkeinä erilaiset luontopolut, laavut, infokyltit, yhteisen alueen maisemointi tms. Vain mielikuvitus on nyt rajana. Investoinnin on myös tuotava jotain uutta alueelle, pelkkää korjausinvestointia (esim. katot, lattiat, ikkunat) emme valitettavasti voi rahoittaa.

Kehittämishanke voisi puolestaan olla vaikkapa verkostoitumista tai uuden asian oppimista /yhdessä tekemistä. Miltä kuulostaisi vaikka matka tutustumaan oman lajin harrastajiin muualla Suomessa ja ottamaan oppia heidän toiminnastaan? Tai lyhytkurssi tai yhteinen tempaus? 

Nyt on siis mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi hankesuunnitelma muodostuu ja minkälaisia hankkeita pääsee mukaan! Tästä linkistä pääset jättämään ajatuksiasi siitä, mitä sinun yhdistyksesi haluaisi tehdä, mitä hankkeeseen tulis kuulua mukaan tai vaikka vain jättämään yhteystiedot myöhempää yhteydenottoamme varten.

Nyt on siis mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi hankesuunnitelma muodostuu ja minkälaisia hankkeita pääsee mukaan!

Voit myös kysyä lisätietoa Marjalta: marja.sorvo(at)sepra.fi (Huom! Vastaus saattaa viivästyä lomien takia.) tai elokuun 14. päivä jälkeen myös puhelimitse  044 277 4514.


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Ma – To: 9:00 – 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.