Fullscreen Image V3

Leader Sepra

Paikalliskehittäjä, jonka toiminta-alueena on eteläinen Kymenlaakso.
Ihmisten kokoisille ideoille, kotiseudun hyväksi.

Yhteistötalot ja yhteiskunnallinen yrittäjyys Etelä-Kymenlaaksossa

MITÄ TEHDÄ, KUN TOIMINTA JA PALVELUT ALUEELLA VÄHENEVÄT, EIKÄ VAPAAEHTOISTOIMIJOITA LÖYDY?

Vapaaehtoisesti järjestettyä toimintaa ja palveluja on yhä haastavampaa tarjota yhdistysten voimin. Monessa kylässä ja kaupunkien reuna-alueilla on havahduttu siihen, että palvelut ovat huomattavasti harvenneet tai niitä ei enää ole. Yhtenä vaihtoehtona on asukkaiden entistä aktiivisempi osallistuminen ja vaikuttaminen palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kiinnostavana avauksena voidaan nähdä Suomessakin nyt yhteiskunnallinen yrittäjyys.

Yhteiskunnallinen yrittäjyys tarkoittaa jonkin aluetta koskettavan, yhteiskunnallisen tavoitteen saavuttamiseksi perustettua yritystoimintaa: siinä voitosta suurin osa suunnataan valitun tavoitteen - kuten alueen elinvoiman, palveluiden tai asukkaiden hyvinvoinnin kehittäminen - hyväksi.

Mitä riskejä toimintaan liittyy? Millaisia kokemuksia ja esimerkkejä siitä on? Leader Sepra tukee vuosina 2019-2021 paikallisia yhteisöjä niiden kulkiessa kohti yhteiskunnallista yrittäjyyttä. Ilmoittautumalla verkostoomme saat tietoa tulevasta toiminnasta, pääset mukaan työpajoihin ja voit hakeutua kansainväliseen vaihtoon Irlantiin tai Viroon.

Ota rohkeasti yhteyttä koordinaattori Heidiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tilaa uutiskirjeemme sivuiltamme www.sepra.fi, jotta pysyt ajan tasalla toiminnasta sekä tapahtumista!


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Ma – To: 9:00 – 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.