Kymenlaakson yrityksiä Moskovaan matkamessuille

Joukko kymenlaaksolaisia yrityksiä esittäytyy omalla osastolla Moskovan kansainvälisillä matkailumessuilla 19.-21.9.2017. ProAgria Etelä-Suomi ry:llä on yhdessä yritysryhmän kanssa Suomen maaosasto kansainvälisillä Leisure Otdykh 2017 –matkailumessuilla. Osastolla on matkailu-, kalastus-, ruoka-, ja elämysmatkoja järjestäviä pk-yrityksiä, joille venäläiset matkailijat ovat tärkeä kohderyhmä ja jotka haluavat markkinoida palveluitaan laajasti koko Venäjän alueella.

Suomella ei ole ollut maaosastoa Moskovan kansainvälisillä matkailumessuilla moniin vuosiin. Tästä syystä uskotaan kiinnostuksen Suomen maaosastoa kohtaan olevan korkea. Messuilla Suomen maaosastolla pyritään näyttämään venäläisille, mitä helmiä Suomessa matkailun saralla löytyy.

ProAgria Etelä-Suomi ry on hakenut Sepralta tukea yritysryhmähankkelle. Hankkeessa mukana olevat yritykset lähtevät yhteiselle osastolle Moskovaan ja lisäksi suunnitelma sisältää yritysten markkinoinnin kehittämistoimenpiteitä sekä ensi keväälle 2018 venäläisten matkatoimistojen edustajaryhmälle tutustumisen yrityksiin Suomessa.

ProAgria Etelä-Suomi ry on edesauttanut Suomen tunnettuuden lisäämistä ruoka- ja elämysmatkailussa venäläisten matkanjärjestäjien, median ja kuluttajien parissa. Hankkeesta vastaava asiantuntija Tuula Repo kertoo, että Suomella on paljon tarjottavaa venäläisille, joiden merkitys Suomen matkailulle on ja tulee olemaan merkittävä.

Moskovan osastolla mukana:
East Island Oy, Hamina
Fisherman,s Food Oy, Ahvenkoski
Mustila Viini Oy, Elimäki
Santalomat Oy – Santalahti Resort, Kotka
Takaladon Liha ja Kala Oy, Hamina
Vaalimaa Trading Oy, Virolahti
Varapäällikkö Oy, Hamina
Tsacon Oy – Rönnäs Seaside Resort, Isnäs
Vimpa Island Fishing Tours Oy, Hamina
Helsinki Fishing ry


Logo Seprat
Leader Sepra ry

Helsingintie 1 A (B-porras)
49460 Hamina
Ma – To: 9:00 – 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.